voetreflextherapie bij khun mai boskoop astrid sijtzema

Voetreflextherapie

Behandeling (30 min.)
De voetreflextherapie is een holistische geneeswijze. Dit betekent dat bij de behandeling niet wordt uitgegaan van alleen de klacht, maar van de mens in zijn totaliteit. De voetreflextherapie behandelt indirect het gehele lichaam door het toepassen van verschillende druk- en massagetechnieken op bepaalde reflexpunten op de voeten. Hiermee worden weefsels, organen, spieren en gewrichten die hiermee in verbinding staan beïnvloed.

Blokkades
Energieblokkades in je lichaam worden o.a. weerspiegeld in je voeten als urinezuurkristallen, vochtophoping en pijnlijke zones. Door het toepassen van verschillende druk- en massagetechnieken is het mogelijk om energieblokkades te lokaliseren en op te heffen. Op deze wijze wordt je lichaam als het ware ‘wakker geschud’ waardoor de energie weer door kan stromen en je lichaam zichzelf gaat herstellen.

Het eerste consult (ca. 60 min.)
Om een duidelijk beeld van je klachten te krijgen vindt er vooraf een intake gesprek plaats. Hierna volgt de algehele voetreflexbehandeling. Vervolgbehandelingen zijn ca. 30 min. Het aantal behandelingen is afhankelijk van verschillende factoren zoals; leeftijd, conditie, acute of chronische klachten en de aard van je klachten. Gemiddelde aantal behandelingen is 6 tot 8 keer.

Heb je geen klachten maar wil je een heerlijke ontspannende voetmassage ontvangen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De voet- en onderbeenmassage kan gecombineerd worden met een hoofd- en/of rugmassage (behandeling wordt dan 45 of 60 min.).