Tarot workshops, cursussen, reading khun Mai boskoop

Workshop I

Kennismakingsworkshop

Wil je graag  kennismaken met de symboliek van de Tarot? Maar niet gelijk een cursus volgen? Wellicht is deze workshop iets voor jou. Benieuwd? Laat je dan verrassen door wat de Tarot je kunt laten zien.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop maak je op een ‘laagdrempelige’ manier kennis met de symboliek van de kaarten EN ga je direct zelf aan de slag ermee. Je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten worden hierdoor versterkt en spelenderwijs ervaar je en leer je de symboliek van de kaarten kennen. 

Wat neem je mee naar huis?
Een bijzondere ervaring! De kaarten vertellen een ‘verhaal’ die voor jou voelbaar is. Je gaat naar huis met jouw ‘eigen verhaal’. Ik hoop een mooi verhaal met nieuwe inzichten en inspiratie. En aan het einde van de avond heb je natuurlijk zelf kunnen ervaren hoe het is om met de Tarotkaarten aan de slag te gaan.

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. Wie weet, tot ziens!
Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan (bij onvoldoende aanmeldingen of ivm het corona) dan krijg je je geld terug.

In verband met de maatregelen covid-19 en inmiddels de deltavariant worden er dit jaar (2021) nog geen cursussen en workshops gegeven.
De massage praktijk blijft wel geopend.

Datum:
Tijd:
Investering:  25,00 euro
Aanmelden workshop: astridsytzema@casema.nl
Locatie: Boskoop

Na aanmelding van de workshop, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven.

Indien nodig aangepaste maatregelen (ivm Corana):

  • het houden van anderhalve meter afstand
  • het meenemen van je eigen drinken, een pen en papier
  • zowel bij aankomst als vertrek de handen reinigen met desinfecterende handgel (is aanwezig)
  • ben je verkouden, grieperig of niet lekker? Blijf dan thuis en laat het me even weten

De groepjes zijn klein en ik streef naar een open en veilige sfeer in de les. Het zijn lessen waarin theorie, praktijk, intuïtie en  verdieping samengaan.