Tarot workshops, cursussen, reading khun Mai boskoop

Workshop II

Vervolg kennismakingsworkshop

Het wordt een workshop waarin ook de theorie (betreffende de thema kaarten die zich deze avond laten zien) aan bod komt. Het zal een avond worden, waarin we met en voor elkaar aan de slag gaan met de Tarotkaarten. Een avond waar praktijk, intuïtie en verdieping samengaan.

Wat gaan we doen?
Ik ga vertellen hoe ‘de reis van de held’ verloopt. Deze reis zie je terug in de symboliek van de Tarot. Aan de hand van een legging ga je zelf een stukje meelopen met ‘de reis van de held’. Iedereen beloopt zijn eigen stukje. Welke stukjes van de reis je gaat volgen is natuurlijk een verrassing. Zowel voor jou als voor mij!

En je maakt kennis met een aantal universele thema’s die de Tarotkaarten met hun symboliek laten zien. Je gaat hier tegelijkertijd mee aan de slag.

‘De reis van de Held’
De literatuurwetenschapper Joseph Campbell wijdde zijn leven aan het onderzoeken van oude mythen, sprookjes en andere verhalen. Hij ontdekte dat zij allen een universeel thema hadden. Hij noemde dit: ‘De reis van de Held’.

Deze reis en levenscyclus zien we ook in de symboliek van de Tarot terug en gaat over een diep verlangen dat in ieder mens zit: het verlangen om te worden wie we zijn.

Wat neem je mee naar huis?
Je gaat naar huis met jouw ‘eigen verhaal’ die je hebt ervaren tijdens ‘de reis van de held’. Ik hoop een mooi verhaal met nieuwe inzichten en inspiratie

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. Wie weet, tot ziens!
Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan (bij onvoldoende aanmeldingen of ivm het corona) dan krijg je je geld terug.

Data waarop deze workshop II wordt gegeven:

Datum: 26 en 27 oktober 2021
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur (kan uitlopen)
Investering:  25,00 euro
Aanmelden workshop: astridsytzema@casema.nl
Locatie: Boskoop

Na aanmelding van de workshop, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven.

In verband met het corona start de workshop niet in januari 2021 maar in oktober 2021. De massage praktijk blijft wel geopend.

Aangepaste maatregelen (ivm Corana):

  • het houden van anderhalve meter afstand
  • het meenemen van je eigen drinken, een pen en papier
  • zowel bij aankomst als vertrek de handen reinigen met desinfecterende handgel (is aanwezig)
  • ben je verkouden, grieperig of niet lekker? Blijf dan thuis en laat het me even weten

De groepjes zijn klein en ik streef naar een open en veilige sfeer in de les. Het zijn lessen waarin theorie, praktijk, intuïtie en  verdieping samengaan.