workshop tarot Boskoop khun mai

Workshop Tarot

Wil je graag  kennismaken met de symboliek van de Tarot? Maar niet gelijk een cursus volgen? Wellicht is deze workshop iets voor jou. Benieuwd? Laat je dan verrassen door wat de Tarot je kunt laten zien.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met de kaarten en maak je kennis met de symboliek van de kaarten EN je ervaart tegelijkertijd de betekenissen en thema’s die deze avond voorbij komen.

Wat neem je mee naar huis?
Een bijzondere ervaring! De kaarten vertellen een ‘verhaal’ die voor jou voelbaar is. Je gaat naar huis met jouw ‘eigen verhaal’. Ik hoop een mooi verhaal met nieuwe inzichten en inspiratie. En aan het einde van de avond heb je natuurlijk zelf kunnen ervaren hoe het is om met de Tarotkaarten aan de slag te gaan.

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. 
Wie weet, tot ziens!

Data: woensdag 18 maart 2020
Data: woensdag 10 juni 2020

In de avond van: 19.30 uur – 21.30 uur
In de ochtend van: 9.30 uur – 11.30 uur
Investering:  20,00 euro
Aanmelden: astridsytzema@casema.nl

Na aanmelding van de workshop, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De factuur gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.

Ben je niet in de gelegenheid om op bovenstaande datum te komen?
En wil je wel graag deze workshop volgen? Stuur dan een mailtje. Bij genoeg deelnemers neem ik contact met je op. Het is ook mogelijk om zelf een groepje te vormen (minimaal 4 deelnemers) en vervolgens gezamenlijk de datum te bepalen.