workshop tarot en godinnen uit de Griekse mythologie

Workshop Tarot en de godinnen uit de Griekse mythologie

Met de oeroude kennis van de Griekse mythologie en de symboliek van de Tarotkaarten gaan we met deze godinnen ‘aan de slag’ !

Hoe bijzonder is het, dat deze archetypen, deze innerlijke patronen na ruim 3000 jaar nog steeds actueel zijn en actief in ons voortleven.  Een mythe, een verhaal die niet de werkelijkheid is, maar nog steeds gebeurt.

  • Wie zijn deze godinnen uit de Griekse mythologie?
  • Welk verhaal kunnen zij ons vertellen?
  • Welke rol spelen zij in ons leven?
  • Ik kan je verklappen…heel veel!!

We laten ons inspireren door de grenzeloze wijsheid van de oervrouwen uit mythen, sagen en legenden en de kleurrijke archetypische vrouwbeelden. Zij vertegenwoordigen verschillende talenten, kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden die iedere vrouw in zich heeft. Maak kennis met deze godinnen en hun kwaliteiten en laat ze spreken.

Werken met de kracht van de godinnen

Het zijn lessen waarin theorie, praktijk, intuitie enĀ  verdieping samengaan.
De groepjes zijn klein en ik streef naar een open en veilige sfeer in de les.

Data: datum komt nog, wordt december 2019

Na aanmelding van de cursus, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De factuur gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.

Ben je niet in de gelegenheid om op bovenstaande data te komen?
En wil je wel graag de cursus volgen? Stuur dan een mailtje. Bij genoeg deelnemers neem ik contact met je op. Het is ook mogelijk om zelf een groepje te vormen (minimaal 3 a 4 cursisten) en vervolgens gezamenlijk de data te bepalen.