verdiepings workshop tarot boskoop

Tarot verdiepingsworkshop I

Symbolen en mythen uit het verre verleden. Echter nog steeds actueel. Heb jij ook interesse? En ben je benieuwd hoe de symboliek die we terug zien in de Tarot is ontstaan?

Ga dan mee op reis en laat je verrassen en inspireren door de eeuwenoude symboliek uit de oudheid. Wat betekenen de symbolen in essentie? Wat verhullen ze? Wat kunnen ze ons laten zien?

De oudheid vertelt…

De symboliek van de slang krijgt tijdens deze workshop de ‘hoofdrol’ en wordt ‘in het licht’ gezet. Een bijzonder en een complex, mysterieus en universeel oersymbool. Veel meer dan alleen ‘vernieuwing’. Daarnaast komen nog een aantal symbolen uit de oudheid (die een relatie met de Tarot hebben) aan bod. We maken hiervoor een enorme sprong terug in de tijd. Hoe is de symboliek daar ontstaan?

Wat gaan we doen?

In deze workshop ontdek je hoe de oersymbolen nog een actuele en belangrijke rol spelen in ons leven. We gaan zowel luisteren als kijken naar wat de symboliek ons kan laten zien. Tevens gaan we een aantal Tarot kaarten erbij betrekken. En maken we een vertaalslag naar het dagelijkse leven. Zodat je zelf ervaart, wat deze ‘symbolen’ uit de oudheid voor je kunnen betekenen.

Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. Kennis van de Tarot is niet nodig, wel een dosis nieuwsgierigheid. Ben je al actief bezig met de Tarot dan kan dit een mooie verdieping zijn. Zowel voor jezelf als voor je Tarotreadingen.

Data: dinsdag 25 februari 2020
Data: dinsdag 24 maart 2020
Van: 19.30 uur – 21.45 uur
Investering:  20,00 euro
Aanmelden: astridsytzema@casema.nl

Na aanmelding van de workshop, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De factuur gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.

Ben je niet in de gelegenheid om op bovenstaande datum te komen?
En wil je wel graag deze workshop volgen? Stuur dan een mailtje. Bij genoeg deelnemers neem ik contact met je op. Het is ook mogelijk om zelf een groepje te vormen (minimaal 3 deelnemers) en vervolgens gezamenlijk de datum te bepalen.