tarot astro reading boskoop khun mai

Tarot-Astro reading

Bij de Tarot-Astro reading kijk ik naar je persoonlijke geboortehoroscoop, die vervolgens verder met de Tarotkaarten op een diepere laag wordt geduid.

Je geboortehoroscoop laat o.a. je innerlijke drijfveren, je kwaliteiten en je uitdagingen zien. En je levensgebieden waar je deze krachten ervaart. Voortdurend zijn we bezig onze horoscoop in de wereld om ons heen uit te drukken. De Tarot kaarten werken op een andere en diepere laag en zijn als een spiegel voor je onbewuste.

Deze reading is een persoonlijke informatiebron voor je binnen- en buitenwereld, die je kan ondersteunen, verrassen en inspireren.

Benieuwd? Heb je vragen? Bel of mail gerust.
Je bent van harte welkom!

Het consult
Wanneer de kaarten zijn geschud, pak je zelf de benodigde kaarten, die in een bepaald patroon worden neergelegd. De beelden zal ik intuïtief ‘vertalen’. Het is een bijzondere ervaring omdat het verhaal wat zich ontvouwt, voor jou voelbaar is. Het laat zien wat gezien, gehoord of ervaren wilt worden en creëert ruimte voor groei en bewustwording. We beginnen je ‘reis’ vanuit het centrum, het hart van de legging. Hier laat de essentie zich zien.


Investering: 45 euro
Contactgegevens