tarot cursus kleine arcana bij Khun Mai in Boskoop

Cursus Kleine Arcana

Heb je interesse in de symboliek van de Tarot? Wil je graag hiermee leren werken of je hierin verdiepen? Of anderen hiermee coachen? Wellicht is deze cursus iets voor jou.

Inhoud cursus 
We starten de lessen met een stuk theorie. Hiermee gaan we direct aan de slag door oefeningen en diverse Tarot leggingen toe te passen in de praktijk (zowel voor jezelf als voor de ander). Je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten worden hierdoor versterkt en spelenderwijs leer je het verhaal en de symboliek van de kaarten kennen. 

Er wordt ook aandacht besteed aan:

  • de opbouw van een Tarot reading
  • het ontdekken en ontwikkelen van je eigen stijl
  • hoe kies je een Tarot deck uit die bij je past
  • ontwikkelen van je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten
  • oefenen met diverse legpatronen
  • de combinatie Tarot en orakelkaarten

Theorie
Je krijgt een grondige kennis van de opbouw, de structuur en de symboliek van de Kleine Arcana. Wanneer je de opbouw van de Kleine Arcana kent, is het gemakkelijker om de kaarten te begrijpen en hoef je ze niet ‘uit het hoofd’ te leren.

Naast de theorie, leer je vooral – op een manier die bij jou past – de kaarten intuïtief te duiden. Hiermee is de Tarot een prachtig instrument om mee te coachen of te gebruiken voor je persoonlijke groei. De kaarten geven inzicht in bewuste en onbewuste processen en leiden je snel tot de kern. Na deze cursus heb je een goede basis om voor jezelf en voor de ander een Tarot reading uit te voeren. Ben je enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Bel of mail gerust. 

De groepjes zijn klein en ik streef naar een open en veilige sfeer in de les. Het zijn lessen waarin theorie, praktijk, intuitie en  verdieping samengaan.  

Dinsdagavond 19.15 tot 21.45 (vol)
Data: 12 en 26 februari, 12 en 26 maart, 9 en 23 april 2019

Woensdagavond 19.15 tot 21.45 uur (vol)
Data:  25 sept, 9, 23 okt, 6, 20 nov, 4 dec. 2019

Woensdagochtend 9.30 tot 12.00 uur (nog 1 plek vrij)
Data:  25 sept, 9, 23 okt, 6, 20 nov, 4 dec. 2019

Woensdagavond 19.15 uur tot 21.45 uur
Data: 29 januari, 12, 26 februari, 11, 25 maart, 8 april 2020

Investering: 175 euro
Aanmeldenastridsytzema@casema.nl

Na aanmelding van de cursus, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De factuur gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.

Ben je niet in de gelegenheid om op bovenstaande data te komen?
En wil je wel graag de cursus volgen? Stuur dan een mailtje. Bij genoeg deelnemers neem ik contact met je op. Het is ook mogelijk om zelf een groepje te vormen (minimaal 3 a 4 cursisten) en vervolgens gezamenlijk de data te bepalen.