tarot cursussen en workshop bij khun mai in boskoop astrid sijtzema

Tarot cursussen

Heb je interesse in de symboliek van de Tarot? Wil je graag hiermee leren werken of je hierin verdiepen? Of anderen hiermee coachen? Wellicht staat er een mooie cursus of workshop Tarot voor jou bij.

De groepen van de Tarotcursussen zijn klein en ik streef naar een open en veilige sfeer in de les. Het zijn lessen waarin theorie, praktijk, intuitie en  verdieping samengaan.  


Info: workshops
Info: cursus kleine arcana
Info: cursus grote arcana

Tarotcursussen waarin intuïtie, theorie, praktijk en verdieping samengaan.

Al eeuwenlang vormen de wonderlijke afbeeldingen van de Tarot een onuitputtelijke inspiratiebron voor de mens. Vandaag de dag wordt de Tarot toegepast om door te dringen in de diepere lagen van onszelf en voor het verkrijgen van inzichten. Ze worden ook wel de ‘spiegels’ van de ziel genoemd.

De wonderlijke afbeeldingen van Tarot

Met deze ‘spiegels’, dus de afbeeldingen van de Tarotkaarten kunnen we onze binnenwereld verkennen en onze innerlijke processen, drijfveren en verlangens zichtbaar te maken. Zij laten je mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien en op wat voor manier je je verder kunt ontwikkelen.

Inhoud cursus/workshop 
We starten de lessen met een stuk theorie. Hiermee gaan we direct aan de slag door oefeningen en diverse Tarot leggingen toe te passen in de praktijk (zowel voor jezelf als voor de ander). Je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten worden hierdoor versterkt en spelenderwijs leer je het verhaal en de symboliek van de kaarten kennen. 

Wat neem je mee naar huis?
Een bijzondere ervaring! De kaarten vertellen een ‘verhaal’ die voor jou voelbaar is. Je gaat naar huis met jouw ‘eigen verhaal’. Ik hoop een mooi verhaal met nieuwe inzichten en inspiratie. En aan het einde van de avond of cursus heb je natuurlijk zelf kunnen ervaren hoe het is om met de Tarotkaarten aan de slag te gaan. Info data: workshop Tarot.

Wil je zelf een Tarot reading ervaren?

Het is wonderlijk om te zien en te ervaren wat beelden je kunnen vertellen. Zij raken een diepere gevoelslaag in je aan, geven inzicht in bewuste en onbewuste processen. 

Wat de reading jou kan brengen
Persoonlijke groei
Helderheid over jezelf of een situatie
Laat je energie in beweging komen
Zelfkennis, inzichten en bewustwording
Ondersteuning of inspiratie tot…
Benieuwd? Je bent van harte welkom!

Het consult
Wanneer de kaarten zijn geschud, pak je zelf de benodigde kaarten, die in een bepaald patroon worden neergelegd. De beelden zal ik intuïtief ‘vertalen’. Het is een bijzondere ervaring omdat het verhaal wat zich ontvouwt, voor jou voelbaar is. Het laat zien wat gezien, gehoord of ervaren wilt worden en creëert ruimte voor groei en bewustwording. We beginnen je ‘reis’ vanuit het centrum, het hart van de legging. Hier laat de essentie zich zien.

De Tarot reading is een manier om innerlijke processen, drijfveren en verlangens zichtbaar te maken. En laat je mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien op wat voor manier je je verder kunt ontwikkelen. Voorspellen komt niet aan de orde.  Contact