reading en healing bij khun mai boskoop astrid sijtzema

Healing en reading

Roos reading (30 min.)

Je energie wordt ‘gelezen’ aan de hand van de metafoor van een roos, die symbool staat voor wie je bent.

De roos reading is een bijzondere ervaring omdat de bloem die verschijnt een specifieke en helende energie laat zien die voor jou herkenbaar en voelbaar is en die past bij de levensfase waarin je nu zit. Zij laat zien wat ‘gezien’ wil worden, wat in beweging wil komen en creëert ruimte voor groei en bewustwording.

Ben je benieuwd? Wil je ervaren hoe ‘helend’ en ‘inspirerend’ een roos reading is? Dan ben je van harte welkom.

Healing (30 min.)

Terwijl je (met kleding aan) zit of ligt, ontvang je een healing op je energiesysteem. Je eigen vitale en helende levensenergie wordt geactiveerd. Je energiestroom komt in beweging en het lichaam krijgt de kans om vastgezette energie los te laten waardoor je rust, ‘lichtheid’ en energie in jezelf ervaart.

De healing helpt je om je ‘energie niveau’ te herstellen, meer stabiliteit, ruimte en levenslust te ervaren en het contact met jezelf te herstellen. Wanneer je je lichamelijk, emotioneel of mentaal niet in balans bent, wordt de healing daarop afgestemd.

Het kan ook gewoon heerlijk zijn om zomaar een healing te ontvangen. Een cadeautje voor jezelf. Of wanneer je moe bent, wat minder lekker in je vel zit. De healing wordt afgesloten met een korte voetmassage.

Tarot reading (30 min.)

Het is wonderlijk om te zien en te ervaren wat beelden je kunnen vertellen. Zij raken een diepere gevoelslaag in je aan, geven inzicht in bewuste en onbewuste processen. 

Wat de reading jou kan brengen
Persoonlijke groei
Helderheid over jezelf of een situatie
Laat je energie in beweging komen
Zelfkennis, inzichten en bewustwording
Ondersteuning of inspiratie tot…
Benieuwd? Je bent van harte welkom!

Het consult
Wanneer de kaarten zijn geschud, pak je zelf de benodigde kaarten, die in een bepaald patroon worden neergelegd. De beelden zal ik intuïtief ‘vertalen’. Het is een bijzondere ervaring omdat het verhaal wat zich ontvouwt, voor jou voelbaar is. Het laat zien wat gezien, gehoord of ervaren wilt worden en creëert ruimte voor groei en bewustwording. We beginnen je ‘reis’ vanuit het centrum, het hart van de legging. Hier laat de essentie zich zien.

De Tarot reading is een manier om innerlijke processen, drijfveren en verlangens zichtbaar te maken. En laat je mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien op wat voor manier je je verder kunt ontwikkelen. Voorspellen komt niet aan de orde.