Workshop Astrologische legmethode

Een reis langs de twaalf huizen
Tijdens deze workshop ga je leren werken met de Astrologische legmethode. Deze Tarotlegging is gebaseerd op de twaalf huizen uit de Astrologie. Tezamen met de Tarotkaarten geven zij diverse levensgebieden, innerlijke processen, behoefte- en reactiepatronen aan.

We beginnen de les met een stukje theorie over de structuur en verbanden van de Astrologische legmethode in samenhang met de twaalf huizen en de vier elementen vuur, aarde, lucht en water uit de Astrologie. Verder gaan we met deze legmethode verschillende leggingen oefenen met specifieke thema‚Äôs. 

Vind je het leuk om te weten in welk huis jouw Zon staat?
Tijdens de reis langs de twaalf huizen komt dit aan de orde. Je Zonneteken geeft aan wie je bent en is je drijfveer om te worden wie je bent door jezelf te ontplooien en te uiten. De huizen geven de verschillende levensgebieden aan.

Voor deze workshop heb je geen Astrologische kennis nodig. Wel heb je kennis over de Tarot nodig. Het is een Tarotlegging met vele mogelijkheden. 

De Tarot is hiermee een prachtig instrument om mee te coachen of te gebruiken voor je persoonlijke groei. De kaarten geven inzicht in bewuste en onbewuste processen en leiden je snel tot de kern. Na deze workshop ben je in staat om voor jezelf en voor de ander een de Astrologische legging uit te voeren. 

Ben je enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Bel of mail gerust. 

Dinsdagavond van 19.00 tot 21.30
Data: 7 mei 2019 (vol)
Data
: 10 december 2019
Data: 18 december 2019

LocatieVerzamelgebouw DE KIEM,  Laagboskoop 16, Boskoop
Investering: 35 euro
Aanmelden: via mail of even bellen; contact 

Info: cursus Tarot de Kleine Arcana 

Ben je niet in de gelegenheid om op bovenstaande data te komen?
En wil je wel graag de cursus volgen? Stuur dan een mailtje. Bij genoeg deelnemers neem ik contact met je op. Het is ook mogelijk om zelf een groepje te vormen (minimaal 3 a 4 cursisten) en vervolgens gezamenlijk de data te bepalen. 

Na aanmelding van de cursus, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De cursus gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.