Tarot cursus De Kleine Arcana

Heb je interesse in de symboliek van de Tarot? Wil je graag hiermee leren werken of je hierin verdiepen? Of anderen hiermee coachen? Wellicht is deze cursus iets voor jou.

Al eeuwenlang vormen de wonderlijke afbeeldingen van de Tarot een onuitputtelijke inspiratiebron voor de mens. Vandaag de dag wordt de Tarot toegepast om door te dringen in de diepere lagen van onszelf en voor het verkrijgen van inzichten. Ze worden ook wel de ‘spiegels’ van de ziel genoemd.

Inhoud cursus Kleine Arcana
We starten de lessen met een stuk theorie. Hiermee gaan we direct aan de slag door oefeningen en diverse Tarot leggingen toe te passen in de praktijk (zowel voor jezelf als voor de ander). Je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten worden hierdoor versterkt en spelenderwijs leer je het verhaal en de symboliek van de kaarten kennen. 


Er wordt ook aandacht besteed aan:

  • de opbouw van een Tarot reading
  • het ontdekken en ontwikkelen van je eigen stijl
  • hoe kies je een Tarot deck uit, wat is hierbij belangrijk
  • ontwikkelen van je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten
  • oefenen met diverse legpatronen
  • de combinatie Tarot en orakelkaarten


Theorie

Je krijgt een grondige kennis van de opbouw, de structuur en de symboliek van de Kleine Arcana. Wanneer je de opbouw van de Kleine Arcana kent, is het gemakkelijker om de kaarten te begrijpen en hoef je ze niet ‘uit het hoofd’ te leren.

Naast de theorie, leer je vooral – op een manier die bij jou past – de kaarten intuïtief te duiden. Hiermee is de Tarot een prachtig instrument om mee te coachen of te gebruiken voor je persoonlijke groei. De kaarten geven inzicht in bewuste en onbewuste processen en leiden je snel tot de kern. Na deze cursus ben je in staat om voor jezelf en voor de ander een Tarot reading uit te voeren. 

Ben je enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Bel of mail gerust. 

Lessen op dinsdagavond, om de twee weken (19.00 tot 21.30) 
Data: 12 en 26 februari, 12 en 26 maart, 9 en 23 april 2019 (vol)
Data: 17 september, 1, 15, 29 oktober, 12, 26 november 2019

Lessen op woensdagochtend, om de twee weken (9.30 tot 12.00)
Data:  25 september, 9, 23 oktober, 6, 20 november, 4 december 2019

LocatieVerzamelgebouw DE KIEM,  Laagboskoop 16, Boskoop
Investering: 175 euro
Aanmelden: via mail of even bellen; contact

Info: workshop Astrologische legmethode

Ben je niet in de gelegenheid om op bovenstaande data te komen?
En wil je wel graag de cursus volgen? Stuur dan een mailtje. Bij genoeg deelnemers neem ik contact met je op. Het is ook mogelijk om zelf een groepje te vormen (minimaal 3 a 4 cursisten) en vervolgens gezamenlijk de data te bepalen. 

Na aanmelding van de cursus, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De cursus gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.