Tarot cursus De Kleine Arcana met verdieping

Stap voor stap wordt er een ‘tipje van de sluier’ gelicht.
Je maakt kennis met de taal en symboliek van Tarot
en je ‘kosmische blauwdruk’.

Diverse oefeningen en Tarot leggingen ga je voor jezelf en voor de ander direct toepassen in de praktijk. Je intuïtie en ‘feeling’ met de kaarten worden hierdoor versterkt. Daarnaast worden de opbouw, de structuur en de theoretische kennis van de Kleine Arcana behandeld.

We maken een reis langs de huizen en een aantal planeten uit je geboorte horoscoop. De twaalf huizen geven de levensgebieden aan en de planeten laten een specifieke behoefte en een reactiepatroon zien. Met de Tarot gaan we hier de verdieping in zoeken. De Tarot zal in deze cursus de rode draad zijn.

Daarmee is de Tarot een prachtig instrument om mee te coachen en te gebruiken voor je persoonlijke groei. De kaarten geven inzicht in bewuste en onbewuste processen en leiden je snel tot de kern. Na deze cursus ben je in staat om voor jezelf en voor de ander een Tarotlegging uit te voeren.

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Bel of mail gerust. (Bij deze cursus heb je geen kennis van astrologie nodig)

Data: 12 en 26 februari, 12 en 26 maart, 9 en 23 april 2019 (vol)
Data: 19 februari, 5, 19 maart, 2, 16, 30 april (eventueel 29 april) 2019 
Dinsdagavond: 19.00 tot 21.30 uur 
LocatieVerzamelgebouw DE KIEM,  Laagboskoop 16, Boskoop
Investering: 175 euro
Aanmelden: via mail of even bellen; contact

Na aanmelding van de cursus, ontvang je een bevestiging van deelname cq factuur. Na betaling ben je definitief ingeschreven. De cursus gelieve uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.