Tarot reading

Cliënten die al jaren een ‘kaartje’ pakken na de massage, zullen niet verbaasd zijn. Na heel wat jaren (en boeken…en tarotdecks…en cursussen verder) inspireert de Tarot mij nog steeds.  De beelden vind ik boeiend, uitnodigend en leerzaam. En hoe mooi is het om dan intuitiëve Tarot readingen te geven.

Het is wonderlijk om te zien en te ervaren wat beelden je kunnen vertellen. Zij raken een diepere gevoelslaag in je aan, geven inzicht in bewuste en onbewuste processen en brengen je energie in beweging. 

Heb je nog niet eerder een Tarot reading ervaren? Dan is dat wellicht spannend voor je. Laat je niet ontmoedigen hierdoor. De reading zal je energie in beweging brengen. En wie weet inspireren tot…

Wat de reading jou kan brengen
Spirituele en/of persoonlijke groei
Helderheid over jezelf of een situatie
Laat je energie in beweging komen
Zelfkennis, inzichten en bewustwording
Ondersteuning of inspiratie tot…

Ben je gewoon benieuwd? Je bent van harte welkom!

Het consult
Wanneer de kaarten zijn geschud, pak je zelf de benodigde kaarten, die in een bepaald patroon worden neergelegd. De beelden zal ik intuïtief ‘vertalen’. Het is een bijzondere ervaring omdat het verhaal wat zich ontvouwt, voor jou voelbaar is. Het laat zien wat gezien, gehoord of ervaren wilt worden en creëert ruimte voor groei en bewustwording. We beginnen je ‘reis’ vanuit het centrum, het hart van de legging. Hier laat de essentie zich zien. Tarot reading: 35 euro. 

De Tarot reading heeft niets te maken met ‘voorspellen’. Het is een manier om innerlijke processen, drijfveren en verlangens zichtbaar te maken. En laat je mogelijkheden en verschillende invalshoeken zien op wat voor manier je je verder kunt ontwikkelen.